αρχικήsitemapεπικοινωνία
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Αποφάσεις Επιτροπών
Αποφάσεις Δημάρχου
Θέματα Δημοτολογίου
Εκλογικά Θέματα
Θέματα Αλλοδαπών
Ληξιαρχείο
Πολιτικοί Γάμοι
Πολεοδομικά Θέματα
Κυκλοφοριακά Θέματα
Οδοποιΐα - Πεζοδρόμια
Θέματα Αποχέτευσης
Οικονομικές Συναλλαγές
Δημοτική Αστυνομία
Καταστήματα
Παιδικοί Σταθμοί
ΑΙΤΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Θεωρείτε ότι μέσα από το site του Βύρωνα, έχετε επαρκή πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας;
Ναί, πάρα πολύ
Αρκετά
Όχι ικανοποιητική
Καθόλου
Αποστολή Δείτε τα αποτελέσματα
 
ΧPHΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
CHAT
 
Χρήστης: [Είσοδος]
Επίσημος διαδικτυακός τόπος Δήμου Βύρωνα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Στην εποχή μας, που έχει χαρακτηρισθεί «Εποχή της Πληροφορίας», οι νέες τεχνολογίες αποτελούν αναγκαιότητα. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της πόλης μας, ο Δήμος Βύρωνα υλοποιεί ένα σημαντικό έργο με την δημιουργία  Διαδικτυακής Πύλης (Portal).
Το έργο αφορά στην ανάπτυξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφόρησης . Σκοπός του είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών με την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών και πληροφοριών, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και φυσική παρουσία των πολιτών. Η επιδίωξή μας, για ποιότητα – αποδοτικότητα - αποτελεσματικότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και πληροφοριών, επιτυγχάνεται με τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών και της εσωτερικής λειτουργικής οργάνωσης του Δήμου . περισσότερα

Πατήστε ΕΔΩ για ηλεκτρονική υποβολή Αιτήσεων, Φθορών και Καταγγελιών

Για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κλπ. , για αναφορές φθορών και καταγγελίες πιστοποιηθείτε ως χρήστης από το αριστερό μενού "Εξυπηρέτηση του πολίτη" ή "Αναφορές φθορών - καταγγελίες". Αν θέλετε να γνωρίσετε τον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του πλοηγηθείτε ελεύθερα στο δεξί μενού.

Χαιρετισμός Δημάρχου

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην Διαδικτυακή Πύλη (Portal) του Δήμου Βύρωνα.
Είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από την ξενάγησή σας στο χώρο αυτό, αφού θα βρείτε κάθε πληροφορία που αφορά στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Βύρωνα πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής, προσπάθησε να δημιουργήσει μία διαδικτυακή πύλη, η οποία δεν περιορίζεται στην μετάδοση πληροφοριών που την αφορούν, όπως παραδείγματος χάριν δημογραφικά στοιχεία, δημοτικές υπηρεσίες ή χρήσιμα τηλέφωνα και στοιχεία επικοινωνίας στα οποία ούτως ή άλλως μπορείτε να έχετε πρόσβαση από εδώ αλλά να δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας με τους δημότες και κάθε ενδιαφερόμενο.
Το εκσυγχρονιστικό προφίλ του Βύρωνα είναι ορατό σε κάθε δραστηριότητά του.
Η δημιουργία και λειτουργία του Portal, αποδεικνύει τις μεγάλες προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των διοικητικών ικανοτήτων του Δήμου μας, με τελικό αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας και τη μεγιστοποίηση της προσφοράς υπηρεσιών προς το δημότη.
Όραμα μας υπήρξε η προσπάθεια να θέσουμε την τεχνολογία και τα σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης και επικοινωνίας στη υπηρεσία του πολίτη, αλλά συνάμα τον πολίτη στο επίκεντρο των εξελίξεων των έργων και της ενημέρωσης, που προκύπτει μέσω της άμεσης επικοινωνίας με το Δήμο.
Οι δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση, ανοίγουν, με την φροντίδα του Δήμου Βύρωνα, μία νέα πύλη στην καθημερινή επικοινωνία με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της πόλης μας.
Η παρουσία σας σε αυτό το δικτυακό τόπο τιμά τον Δήμο μας και το χρέος μας είναι να τιμήσουμε το ενδιαφέρον σας, προσπαθώντας να επικαιροποιούμε  και να πολλαπλασιάζουμε τις διαθέσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες.

ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Διακήρυξη του φανερού προφορικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Ανοιτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Αγίας Τριάδας Δήμου Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΑΠΗ) ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 2014

   Εκλογικές δαπάνες, διαχείριση και δημοσιότητα των οικονομικών των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών και των υποψηφίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18 Μαΐου 2014. Οριοθέτηση προεκλογικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εγκύκλιο

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 2012-2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 267-09/11/2011

ΒΥΡΩΝΑΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ 2012-2014

ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ  
     
     
 

Δημοτική Συγκοινωνία
στο Ταπητουργείο

Μία ακόμα κοινωνική δράση με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα. Πρόκειται για το Φαρμακείο Αλληλεγγύης, το οποίο λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, με έδρα το Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας στη Μεταμόρφωση, στο πλαίσιο υλοποίησης των στόχων του Προγράμματος «Αγκαλιάζω» και με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμάκων που θα καλύψουν τις ανάγκες ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων της πόλης.


 

  Δημοτική Συγκοινωνία
στο Ταπητουργείο

Από τον Οκτώβρη του 2004 η Δημοτική Συγκοινωνία έχει μπει στη ζωή μας. Επί ενάμισι χρόνο εργαστήκαμε σκληρά θέτοντας συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα, προκειμένου η προεκλογική μας δέσμευση για τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας να γίνει πραγματικότητα
     
  Κέντρο Υγείας

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η Γενική/Οικογενειακή Ιατρική βρίσκονται στην επικαιρότητα τόσο στο ευρωπαϊκό στερέωμα όσο και στη χώρα μας, αποτελώντας βασικό συστατικό στοιχείο όλων των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών τα τελευταία χρόνια.
 
 
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ WI-FI ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Δέκα σημεία με δωρεάν ασύρματο δίκτυο για όλους στο Βύρωνα 
 

Δέκα hot spots, δηλαδή περιοχές - σημεία όπου οι πολίτες μπορούν με ένα… κλικ να συνδέονται δωρεάν στο ίντερνετ και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του, διαθέτει πλέον ο Βύρωνας.
 
Η δυνατότητα ελεύθερης και ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο από χώρους κοινής χρήσης όπως πάρκα, κεντρικές πλατείες κ.ά, παρέχεται στο πλαίσιο των δράσεων για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Βύρωνα, που ξεκίνησε με την υλοποίηση έργων πληροφορικής σχετικά με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και έχει ως στόχο την εξοικείωση των πολιτών με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
 
Τα σημεία όπου υπάρχει ασύρματο δίκτυο (wi-fi) είναι: το Δημαρχείο – Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, η Πλατεία Μαρτάκη και η Πλατεία Λαζάρου στο κέντρο, το Πάρκο Αγίας Τριάδας, οι Πλατείες Κολλημένου και Βυζαντίου στη Μεταμόρφωση, τα Θέατρα Βράχων, το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, η Πλατεία Φατσέα και το Αστικό Κέντρο Καρέα.

Φεστιβάλ με φως πολιτισμού... Στη Σκιά των Βράχων
Οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης -Υμηττού ενώνουν δυνάμεις!


18/6/2012
 
 

Στη δημιουργία ενός Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού, με την κοινή πλέον επωνυμία «Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων», προχώρησαν οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, δεδομένων των νέων συνθηκών που προέκυψαν από την εφαρμογή του Καλλικράτη. Το νέο Φεστιβάλ, που ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, έρχεται να συνεχίσει την πολυετή και άκρως επιτυχημένη πορεία των Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα και του Δήμου Υμηττού. Δύο ξεχωριστές διοργανώσεις, που επί 25 χρόνια καθιερώθηκαν ως πολιτιστικός θεσμός.

 

Δείτε το αρχείο του φακέλου
 
ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές
στο δωρεάν newsletter του Δήμου
+ Αρχείο newsletters
 
Προφίλ Δήμου
Υπηρεσίες Δήμου - Δημοτικές Επιχειρήσεις
Κ.Ε.Π
Υγεία - Κοινωνική Μέριμνα
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Ενημέρωση
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ WI-FI
© 2007 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
0,171875 seconds